36
page-template-default,page,page-id-36,page-parent,select-core-1.2.1,brick-theme-ver-3.3,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,vertical_menu_with_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

Taxi Services

Voor particuliere klanten en/of zakelijke klanten met het betaalgemak van pinnen, creditcard of contant. Voor Business Service, Airport Service of ritten in de binnenstad en/of omgeving staan wij 24/7 voor u klaar. Met ons geavanceerd GPS Navigatie Systeem kunnen wij u snel en veilig naar het door u gewenste adres brengen.
Taxi bij oude stadhuis op marktplein

Maastricht is de stad van beurzen, congressen en evenementen.
Voor onze zakelijke klanten hebben wij een breed aanbod aan diensten en kwalitatief hoogstaand en onderscheidend vervoer.
Wij kunnen bijna elke vervoerswens honoreren en de chauffeur zorgt ervoor dat het de passagier aan niets ontbreekt.
Zakelijk bestellen en betalen; er zijn diverse handige mogelijkheden, stel uw vragen via info@taximmmaastricht.nl

Maak gebruik van onze airportservice, voor al uw vervoer van en naar elk Europees vliegveld op elk gewenst tijdstip 24/7. Met uw vluchtinfo blijven wij altijd up to date van uw actuele reisschema.

airport service
Het Vrijthof van Maastricht

Ook voor particulier vervoer staat Taxi MM Maastricht klaar voor al uw wensen. Zowel voor korte als voor lange afstanden brengen wij u veilig naar elk gewenst adres.

TAXI NODIG? RESERVEER UW TAXI!
NEED A CAB? BOOK IN ADVANCED!